Σας καλωσορίζουμε στο Χριστιανισμό

Σκοπός μας είναι η διάδοση του ευαγγελίου σε όλους τους ανθρώπους.
Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε παρακολουθήσετε και να γίνετε συνδρομητής στο ‘Χριστιανισμός TV’, να συντονιστείτε στο Ίντερνετ ραδιόφωνο ‘Χριστιανισμός 90 FM’ στα οποία είναι διαθέσιμα κηρύγματα, μαθήματα ευαγγελίου, εκπομπές και η λειτουργία της Εκκλησίας σε ζωντανή σύνδεση τις ημέρες και ώρες των συναθροίσεων. Από το ραδιόφωνο ‘Χριστιανισμός 90 FM’ μπορείτε ακόμα να ακούσετε Χριστιανικούς ύμνους και τραγούδια από τους καλλιτέχνες της Εκκλησίας. Διαβάστε το μήνυμα της ημέρας και την μηνιαία εφημερίδα Χριστιανισμός. Στείλτε μας τα αιτήματα σας για προσευχή και διαβάστε τα νέα μας. Μόνιμη προσφορά μας, μια Καινή Διαθήκη δωρεάν σε όποιον από εσάς μας το ζητήσει. Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε πρόταση ή απορία.
Ο Θεός να σας ευλογεί.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ TV

LIVE ΚΑΙ ON DEMAND ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Δείτε κηρύγματα, μαθήματα, ομολογίες και τις εκπομπές μας ‘Μελετώντας τις Γραφές’ και ‘Η Αλήθεια Ελευθερώνει’. Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση την λειτουργία της Εκκλησίας τις ημέρες και ώρες των συναθροίσεων.


ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

ΕΚΠΟΜΠΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ:

ΕΚΠΟΜΠΗ
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ:

0
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ
0
ΕΚΠΟΜΠΕΣ
0
ΜΗΝΕΣ
0
ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
0
ΣΚΟΠΟΣ

ΡΑΔΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 90 FM

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ

Εικοσιτέσσερις ώρες πρόγραμμα με κηρύγματα, μαθήματα, Χριστιανικούς ύμνους και τραγούδια από τους καλλιτέχνες της Εκκλησίας. Ακούστε σε ζωντανή σύνδεση την λειτουργία της Εκκλησίας τις ημέρες και ώρες των συναθροίσεων.

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ακούστε τον 90FM με τον πιο κάτω Player ο οποίος είναι συμβατός με όλα τα λειτουργικά.
HTML5-Player-transparent-small-01

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

PLAYERS

Ακούστε τον 90FM με τον πρόγραμμα αναπαραγωγής της επιλογής σας.

 • Αναπαραγωγή με Windows Media Player
 • Αναπαραγωγή με Winamp, iTunes
 • Αναπαραγωγή με QuickTime
 • Αναπαραγωγή με Real Pleyer
0
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ
0
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
0
ΥΜΝΟΙ
0
ΩΡΕΣ
0
ΣΚΟΠΟΣ

Διότι δεν αισχύνομαι το ευαγγέλιον του Χριστού· επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα

Ρωμαίους 1:16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Διότι τόσον ηγάπησεν ο Θεός τον κόσμον, ώστε έδωκε τον Υιόν αυτού τον μονογενή, διά να μη απολεσθή πας ο πιστεύων εις αυτόν, αλλά να έχη ζωήν αιώνιον.

Ιωάννης 3:16

 
 

ΝΕΑ

Διότι ο λόγος του Θεού είναι ζων και ενεργός και κοπτερώτερος υπέρ πάσαν δίστομον μάχαιραν και διέρχεται μέχρι διαιρέσεως ψυχής τε και πνεύματος, αρμών τε και μυελών, και διερευνά τους διαλογισμούς και τας εννοίας της καρδίας·

Εβραίους 4:12

ΕΔΑΦΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Εδάφιο:


 • Εδάφιο Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017

  Εάν τις ετεροδιδασκαλή και δεν ακολουθή τους υγιαίνοντας λόγους του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και την διδασκαλίαν την κατ’ ευσέβειαν, είναι τετυφωμένος και δεν εξεύρει ουδέν, αλλά νοσεί περί συζητήσεις και λογομαχίας, εκ των οποίων προέρχεται φθόνος, έρις, βλασφημίαι, υπόνοιαι πονηραί, μάταιαι συνδιαλέξεις ανθρώπων διεφθαρμένων τον νούν και απεστερημένων της αληθείας, νομιζόντων την ευσέβειαν ότι είναι πλουτισμός. Απομακρύνου από των τοιούτων. – Α’ Τιμόθεο 6:3-5
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΔΑΦΙΑ

Μήνυμα:


 • Μήνυμα

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ;

  Μια μέρα ένας ορειβάτης έχασε το δρόμο του μέσα στα βουνά. Μετά από πολλές ώρες περιπλάνηση έφτασε σε ένα μέρος από όπου ξεκίναγαν πολλά μονοπάτια… Ποιό όμως κατάληγε στο χωριό που έπρεπε να πάει και μάλιστα προτού σκοτεινιάσει; Καθώς καθόταν συλλογισμένος και με κάποια αγωνία βλέπει κάποιον να πλησιάζει. Αυτός θα του δώσει τη πληροφορία που χρειάζεται. Πράγματι χωρίς δισταγμό τον ρωτάει. Ο άνθρωπος αυτός είναι καλοδιάθετος, ομιλητικός και αρχίζει να του μιλάει για τα βουνά, τα αγριολούλουδα, τα ζώα και τον καιρό που περιμένουν τις επόμενες μέρες. Δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει το φίλο μας για το ποιό δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. «Θα μπορούσε να είναι αυτός ο δρόμος η ίσως κάποιος άλλος», του λέει.
  Λίγο προτού ο φίλος μας απογοητευθεί τελείως, βλέπει από μακριά να πλησιάζει ένας γνήσιος κάτοικος των βουνών εκείνων. Μάλιστα είναι από το ίδιο χωριό, στο οποίο ο ορειβάτης θέλει να φθάσει! Ακόμη ξέρει και το σπίτι που τον περιμένουν. «Απλά ακολούθα με» λέει στον ανακουφισμένο οδοιπόρο .. Ώστε ο σωστός δρόμος είναι ένα πρόσωπο.
  Το να γνωρίζουμε για τις διάφορες θρησκείες δεν ωφελεί σε τίποτε, ούτε το να συγκρίνουμε διάφορα μονοπάτια με τα οποία οι άνθρωποι προσπαθούν να φθάσουν στον ουρανό. Η ατέρμονη συζήτηση φιλοσοφικών ερωτημάτων είναι μάταιη, το ίδιο και η ενασχόληση με τις ανατολικές θρησκείες. Δεν βοηθάει ακόμη το να δεχόμαστε ότι ο Θεός υπάρχει και να αρχίσουμε να συζητάμε για τη Βίβλο. Όταν κάποιος είναι χαμένος μόνο μία ερώτηση έχει σημασία: «Ποιός είναι ο σωστός δρόμος;»
  Η απάντηση είναι τόσο σύντομη όσο και η ερώτηση : «Εγώ είμαι η οδός» Είπε ο Κύριος Ιησούς Χριστός (Ιωάννης 14:6). «Ακολούθει μοι» (Ιωάννης 21: 22).
  «Και δεν υπάρχει δι’ ουδενός άλλου η σωτηρία• διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, διά του οποίου πρέπει να σωθώμεν.» (Πράξεις 4:12)
  O Κύριος Ιησούς Χριστός είναι η μόνη οδός για τον ουρανό. Ας τον ακολουθήσουμε με χαρά.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Μπορείτε να λαμβάνετε κάθε μέρα το μήνυμα ή το εδάφιο της ημέρας στο email σας. Συμπληρώστε το email σας στην ποιο κάτω φόρμα και πατήστε ‘Εγγραφή’

Εισάγετε το email σας για το Εδάφιο Ημέρας:

Εισάγετε το email σας για το Μήνυμα Ημέρας:


ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε το βιβλίο του Χριστιανισμού με θέματα μέσα από την Αγία Γραφή

AGIA_GRAFI

ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Christianity Tube:


Κατεβάστε την εφαρμογή Christianity Tube για Android από το Google Play Store.

Get it on Google Play

Christianismos Radio:


Christianismos_Radio_01

Κατεβάστε την εφαρμογή του Χριστιανισμού 90 FM για Android από το Google Play Store και iOS από το App Store.

Get it on Google Play Available on the App Store

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΩΡΕΑΝ

Μόνιμη προσφορά του Χριστιανισμού, μια Καινή Διαθήκη δωρεάν σε όποιον από εσάς μας το ζητήσει.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

Συνδεθείτε με το επίσημα κανάλια μας στο YouTube, Facebook, Twitter, Google+
youtube-icon facebook-icon twitter-icon google-icon

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΣΦΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Χριστιανισμός είναι πιστοποιημένη ιστοσελίδα από το McAfee SECURE, έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί για να είναι ασφαλής από κλοπή ταυτότητας, απάτες με πιστωτικές κάρτες, spyware, spam, ιούς, ηλεκτρονικές απάτες κτλ. Πατήστε στην πιο κάτω εικόνα για να δείτε την πιστοποίηση
McAfee SECURE certification:

McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams